"Всяка истина минава през три етапа: първо е подигравана, второ е яростно противопоставяна и трето е приемана като очевидна" - Шопенхауер

"Отхвърляне и заклеймяване без проучване и изследване е връх на невежеството"- Айнщайн

"Много невъзможни са просто непознати, когато непознатото стане познато - невъзможното изчезва"- Айнщайн

"Освободете ума и духа си, никой освен вас самите не може да освободи вашите собствени умове и души"- Боб Марли



Всичко тук е преведено от официалният сайт на Illuminati: http://armageddonconspiracy.co.uk/index.htm и представлява само кратки откъси от различни секции на сайта. За контакт или коментар: sieragolf@abv.bg





Ние сме Illuminati. Ние сме гностици. Ние сме Питагорейци. Ние сме артисти, математици, философи, учени, музиканти, филммейкъри, дизайнери, инжинери, технолози, футуролози, радикали, психолози, противници на Дявола който управлява нашия свят: „Бога“ на Евреите, Християните и Мюсюлманите. Също толкова сме против Ционистко-Масонския „свободен" пазарен капитализъм (който всъщност е нагласен картел целящ да направи богатите по-богати и да окопае позициите и привилегиите на елита) и искаме заменянето му със „социален“ капитализъм, базиран на много по-равно разпределение на богатствата и равни възможности.
Illuminati са древно тайно общество което иска да установи промяна – Нов Световен Ред, базиран на принципа че всеки може да стане Бог. Нашата радикална визия е за ново човечество освобождаващо вътрешната си божественост – защото сме божествена раса, не робско население на Терористичен Бог.
Десетте най-влиятелни Гранд Майстори на Illuminati са: Цар Соломон Вероотсъпника, Питагор, Хераклит, Емпедокъл, Саймън (Симон) Магус, Хипатия, Лайбниц, Вайсхаупт, Гьоте и Хегел. Ницше със своята велика визия за Свръх Човека изразява това към което се стремим. Ако тези хора не представляват интерес за вас, тогава е безсмислено да продължавате по-нататък в Illuminati света на свобода, знание и апотеоз.
Това не е сайт за хора със слаби нерви. Този сайт съдържа огромно количество философско, психологическо, политическо, историческо, научно и религиозно съдържание. Ако искате да се впуснете в духовното пътешествие на живота се – тогава сте отворили вратите на дворец с чудеса. Ако обаче сте дошли тук в търсене на извънземни, мулти-измерни гущери и зли Илюминисти неспирно заговорничещи срещу обикновените хора и света – тогава сте на грешното място. Хора като Макау, Айк, Джонс и техните подобия ще са повече по вкуса ви.



неделя, 3 април 2011 г.

За дрогата...



Това е доказателствено базиран подход, вместо „морален“. Например, има много моралсисти които отричат всеки опит за легализация на наркотиците. Меритократичния подход ще изтъкне най-голямото доказателство с което вече разполагаме в този контекст. Между 1919 и 1933, в Америка бе извършен така нареченият „Благороден Експеримент“, по-добре познат като Сухия Режим, вдъхновен от моралистичното,  въздаржателско движение.  Америка направи продажбата на най-широко използвания наркотик в света – алкохола, нелегален. Резултата бе катастрофален. Доведе до още по-голяма  употреба на  нискокачествен и съмнителен алкохол в скрити бардаци, криминализира много от обикновените граждани и даде космическо ускорение на гангстеризма.  Сухия режим се провали тогава, проваля се и сега по отношение на други наркотици. Моралистите не трябва да бъдат  допускани да натрапват тесногръдите  си виждания на всички други.
Наркотиците трябва да бъдат легализирани, позволявайки производството им от фармацефтичните компании и осигурявайки добър качествен контрол и консистенция на тези продукти – за разлика от сегашната каша в която никой не може да е сигурен за какво плаща когато купува нелегални наркотици. Гангстерите ще бъдат изхвърлени от бизнеса, „подземната“ икономика ще бъде смачкана и наркотиците ще бъдат таксувани също както и алкохола и цигарите, за да допринасят на данъкоплатците. Ако след  десет години легализацията на наркотиците е довела до сериозни последици, тогава тази политика ще се изостави и ще се пробва нещо друго. Важната точка тук е че, доказателството – не моралистите трябва да решават  политиката.