"Всяка истина минава през три етапа: първо е подигравана, второ е яростно противопоставяна и трето е приемана като очевидна" - Шопенхауер

"Отхвърляне и заклеймяване без проучване и изследване е връх на невежеството"- Айнщайн

"Много невъзможни са просто непознати, когато непознатото стане познато - невъзможното изчезва"- Айнщайн

"Освободете ума и духа си, никой освен вас самите не може да освободи вашите собствени умове и души"- Боб Марли



Всичко тук е преведено от официалният сайт на Illuminati: http://armageddonconspiracy.co.uk/index.htm и представлява само кратки откъси от различни секции на сайта. За контакт или коментар: sieragolf@abv.bg





Ние сме Illuminati. Ние сме гностици. Ние сме Питагорейци. Ние сме артисти, математици, философи, учени, музиканти, филммейкъри, дизайнери, инжинери, технолози, футуролози, радикали, психолози, противници на Дявола който управлява нашия свят: „Бога“ на Евреите, Християните и Мюсюлманите. Също толкова сме против Ционистко-Масонския „свободен" пазарен капитализъм (който всъщност е нагласен картел целящ да направи богатите по-богати и да окопае позициите и привилегиите на елита) и искаме заменянето му със „социален“ капитализъм, базиран на много по-равно разпределение на богатствата и равни възможности.
Illuminati са древно тайно общество което иска да установи промяна – Нов Световен Ред, базиран на принципа че всеки може да стане Бог. Нашата радикална визия е за ново човечество освобождаващо вътрешната си божественост – защото сме божествена раса, не робско население на Терористичен Бог.
Десетте най-влиятелни Гранд Майстори на Illuminati са: Цар Соломон Вероотсъпника, Питагор, Хераклит, Емпедокъл, Саймън (Симон) Магус, Хипатия, Лайбниц, Вайсхаупт, Гьоте и Хегел. Ницше със своята велика визия за Свръх Човека изразява това към което се стремим. Ако тези хора не представляват интерес за вас, тогава е безсмислено да продължавате по-нататък в Illuminati света на свобода, знание и апотеоз.
Това не е сайт за хора със слаби нерви. Този сайт съдържа огромно количество философско, психологическо, политическо, историческо, научно и религиозно съдържание. Ако искате да се впуснете в духовното пътешествие на живота се – тогава сте отворили вратите на дворец с чудеса. Ако обаче сте дошли тук в търсене на извънземни, мулти-измерни гущери и зли Илюминисти неспирно заговорничещи срещу обикновените хора и света – тогава сте на грешното място. Хора като Макау, Айк, Джонс и техните подобия ще са повече по вкуса ви.



вторник, 19 юли 2011 г.

Здравия разум: „Интелигентност“ за Глупаци

„Здравия разум е коелкция от предразсъдъци събрана до 18 годишна възраст“
Айнщайн
Най-великия враг на просветлението е „здравия разум“.  В ежедневния живот, здравия разум „работи“ – за това обикновените хора се придържат към него. Повечето мениджъри например са добри в здравия разум, тоест знаят как да играят системата,  да се подчиняват на правила,  да угаждат на по-висше стоящите началници, да избягват радикални идеи, да изтъкват посредствените си успехи и да обвиняват други за техните провали, да се придържат стриктно към общоприетото, конвенционалното  и непротиворечивото. За съжаление те са безнадеждни във всяко друго нещо.  Всички гении от друга страна, могат да „виждат“ много по-далеч от царството на здравия разум. Използват въображение, интуиция, и пионерски идеи като техни водачи а не тривиалностите на здравия разум.  Какъв бихте предпочели да бъдете : посредствен мениджър с удобно чувство на здрав разум или гений отключил вратата към вселенските тайнства на съществуването? Трагично за човечеството, повечето хора  се стремят към това да бъдат посредствени мениджъри. Това е предела на техните амбиции, до толкова далеч само се простират техните хоризонти. Това са вида хора които Ницше определя като „Последните Хора“.
Човекът  със здрав разум ще предпочете благоразумието, задръжките, баналноста и комформизма. Човекът със здрав разум иска да бъде същия като всички останали, само малко по-успешен от другите. Само изключителните са способни да отхвърлят цялата идея на това да се нагаждаш с масите.  Ницше описва комформистите, мозъчно промитата маса като „общото стадо“,  прекарвайки живота си в пасене на тривиа.
Хора на бизнеса които не могат да мислят за нищо друго освен за печалби, и много обикновени хора славят здравия разум и се присмиват с ирония над „интелектуалците“.  В много държави „интелектуалец“ е форма на обида, и интелектуалците са считани за безцелни, незначими индивиди, безделници, пропилявайки времето си в спекулативни и непрактични безсмислици. Ако обаче враждебни извънземни ни кажат че ще изтребят цялото човечество освен ако не им дадем основателни причини защо човечеството заслужава да продължи своето съществуване, това ще бъдат работите на великите интелектуалци и хора на изкуството които ще предоставим в наша защита. Няма да покажем на извънземните таблици, книги за приходи и разходи, счетоводните гимнастики за да заобиколим правилата които сами сме си наложили, мениджърски PowerPoint презентации, банковите ни сметки, къщите си, пътуването ни до работата и обратно или колите си. Не. Ще им покажем картините и стенописите на Микеланджело, Рафаел и Да Винчи, склупторите на Роден, Дега и на древните гърци, философиите на Питагор, Платон, Аристотел, Хераклит, Декарт, Лайбниц, Хегел, Ницше, трудовете на великите математици като Гаус, Фурие, Елер, Рейман, Кантор, научните уравнения на Айнщайн, Дира, Хейзенберг, Шрьодингер, Фейман, Клерк, Максуел, ще им покажем работите на Крик и Уотсън върху ДНК, ще им разкажем за Дарвинизма, за Фройд, Юнг и Адлер, ще им дадем творбите на Шекспир и Гьоте, ще им дадем поезията на Байрон, Шели, Йетс, Елиът, музиката на Бетовен, Моцарт и Вагнер.
Не бихме представили на извънземните  списък с богаташите, „звездите“, генералните директори, банкерите, адвокатите, счетоводителите, предпреимачите, старшите началници, хедж фондовите мениджъри и топ трейдърите на борсата. Защо не? Защото всички ние знаем че тези хора по никакаъв начин не отразяват величието на човечеството, на човешкия потенциал изразен до своя максимум. За това трябва да се запитате защо на тях им е отдадено такова значение в нашето общество, когато в по-висшия смисъл на нещата те са толкова незначителни и дори срамни. Наградите които получават за техните посредствени усилия  нямат връзка с тяхната стойност като човешки същества или с техния принос към човешкото усъвършенстване. Но те всички са майстори на здравия разум и сграбчват бизнес възможностите.
Никой истински гений не плаща дан на здравия разум. Човешкото величие не живее в умерената, угодна, стерилна, общоприета, зтъпяла арена на здравия разум. Със сигурност здравия разум ще ви помогне да оцелеете но той никога няма да ви приближи ни най-малко към истините на живота. Здравия разум е възможно най-лошия инструмент за разбирането на реалноста. Той винаги води  хората далеч от познанието, към предубежденията както е забелязал Айнщайн.  Това което здравия разум ви казва че е „там“ – въобще не е там. Нашия здрав разум ни заблуждава. Неговата функция е да направи възможно нашето съществуване като животни на планетата Земя. То не прави нищо за да ни помогне да се отправим на пътешествие към нашета божественост, да съществуваме като души в космическите измерения.  Аврамовите религии се опитват да решат тази празнина чрез вяра.  Гностичните религии разбират че само знанието може да ни помогне, но това не е какво да е обикновено  знание.  Това е трансцедентално абстрактно знание, знание което ни отвежда далеч отвъд ограниченията на това което нашите сетива могат да ни покажат. Нашите сетива са настроени за работа в този свят, докато нашите умове трябва да са настроени за работа в другия свят. Гносис е върховното познание което може да се добие, знанието за r >= 0.
Урок номер едно: Ако искате да „знаете“ – оставете здравия разум зад вас. Той не може да ви предложи нищо като съдържание и стойност. Здравия разум е „интелигентност за глупаци“. Истинската интелигентност не може да извлече никаква полза от него.
„Дългият ми опит ме е научил на това че по отношение на способноста на човечеството  да  прилага мисъл към неща които я изискват: колкото по-малко знаят и разбират хората за тях, толкова по-уверено се опитват да говорят и съдят за тях, докато от друга страна колкото повече неща знаят хората, толкова по-предпазливо и внимателно съдят всяко ново нещо“
Галилео
Както е забелязал Галилео: Обикновенния начин на мислене води до арогантност и предразсъдъци – само вижте побърканата Tea Party (Чаената Партия в САЩ – справка в интернет за не запознатите) с техните опростенчески рецепти за всичко. Всички тези хора са вкоренени в здравия разум и омразата към всичко което е „модерни (нови) идеи“.
„Всичко което сте научили в училище като „очевидно“ става все по-малко очевидно когато започнете да изучавате вселената. Например: няма кубичност във вселената. Няма дори намек за кубичност. Няма абсолютни цялости/континиуми. Няма повърхнини. Няма прави линии.“
Buckminster Fuller
На човечеството в по-голямата си част му липсва въображение. Хората не могат да видят отвъд това което изглежда „очевидно“.  Те имат толкова силна обвързаност със здравия разум че предпочитат него пред причините, основанията и доводите.  Техните „предчувствия и инстинкти“ са вързани за здравия разум, не с основанията, доводите и причините.  На с РАЗУМА. В ситуация на „битка или битка“ много малко хора ще се спрат за да помислят над начини да се измъкнат от тази дилема без да влизат в бой.
Лайбниц казва че най-добрата равносметка за света е тази която е „най-опростена като хипотези и най-богата като феномени“.  Ако бяхте Бог, не е ли това творческия принцип който бихте използвали, тоест най-простото решение което предлага най-много възможности?  Вселената изглежда невероятно сложна, въпреки това обаче, човечеството чрез науката изглежда е достигнало забелижителна степен на осмисляне на много от нея. Ако вселената се базира на рационален принцип ( тоест не е някаква случайна, лишена от закони, хаотична, необхватна арена), защо да не е възможно чрез упражняване на размисъл да се достигне до разкриване на нейните тайни? Ако принципите на причините са универсални то те са приложими и за Бог и за човечеството също. Колкото по-добри ставаме в осмислянето на тези причини, толкова повече ставаме Богоподобни – както твърдо са заявили Платон и Аристотел.  Най-голямото препятствие което имат хората е че нашите умове са се развили по начин който прави трудно но не невъзможно за нас да различим истинската природа на реалноста. Ако здравия разум и доказателствата от нашите сетива от една страна, и дълбокото научно, логическо и математическо осмисляне от друга страна не са впрегнати заедно, означаве че постоянно ще се заблуждаваме от това което приемаме за дадено.
Зле информираните не-научни хора често се присмиват на науката. В действителност те нямат обхватност и разбиране за това което науката казва и отказват да се помръднат от мненията на здравия си разум в които постоянно са заробени. Определени хора имат силен интерес към подържане на набор от мнения базирани на здравия разум защото наистина за никой не е нужно да бъде експерт в каквото и да е за да прави твърдения основани на здравия разум. Здравия разум може да бъде определен като Най-ниския Знаменател на мисленето, най-базистното, най-елементарното, най-не-изтънченото и най-не изискващо усилие мислене.  Мисленето  тип – здрав разум, облагодетелства глупави хора защото е безкрайно близко до тяхната представа за света отколкото към абстрактното, комплексно, визионерско мислене на гениите. Здравия разум е изцяло за затъпяване. Прочетете Корана, Тората и Библията и няма да намерите никакви комплексни идеи. В Библията Исус Христос реди детински притчи и иносказания. В Тората Мойсей лае прости правила и заповеди (как изключването на електричеството и не ползването на никакви електроуреди на Сабат/Шабат (Събота), както правят много евреи подчинявайки се на такива изисквания ги доближава поне малко до Бог?). В Корана Алах дава фиксирана формула за цял живот която изисква от Мюсюлманите да не правят нищо друго освен да се подчиняват, да се „подлагат“.  Свободното мислене, дисидентството и не-комформизмът са анатема в тези религии.
Глупавите  хора се стичат към такива религии. Те са проектирани за глупави хора. Те са успешни защото повечето хора са глупави. Те са затъпяващи религии за затъпели хора. Платон се оплаквал че бил създал идеалната държава но къде били идеалните хора? Трагедията на човечеството е че го задържа самото човечество. То никога не се е обърнало към най-великите си умове за да го водят. Никога не е дало доверието си на най-меритократичните, най-заслужаващите. Никога не е ценило „ереса“ – способноста да избираш различно. Вместо това е горяло еретиците.
Ако човечеството беше интелигентно, Аврамовите религии нямаше да съществуват въобще. В бъдеще, когато човечеството е водено от Просветление и е на курс да постигне божествения си потенциал, Аврамовите религии ще изглеждат като лош, далечен, примитивен спомен за ужас и никой няма да може да проумее как човечеството е могло някога да се придържа към такива абсурдни вярвания.
Веднъж щом някой признае че здравия разум е грешен, следва че се оставя на милоста на експертите, гениите на човешката раса които са развили абстрактни и смайващи комплексни техники за разбиране на истината на съществуването. Ако висшата математика е езика на Природата вместо мненията на здравия разум то тогава повечето хора са прецакани, нали? Какъв е смисълът да се придържате към опростенчески и грешни мнения? За да се чувствате спокойно? За да  галите суетата си? Дълбоко в себе си повечето хора осъзнават че нямат никаква представа за тайните на живота. Някои имат духовни копнежи които ги водят до сайтове като този, и те трябва да бъдат аплодирани, но огромното мнозинство арогантно отхвърля всичко което не разбира и заравя главите си в пясъка.  Те прегръщат религиите на вярата защото те не изискват нищо трудно от тях.
Какво е вярващ? Това е някой който мисли че е добра личност и който със сигурност ще отиде в рая. Е, това не е трудна позиция за отстояване, нали? Ако питате такъв човек за квантовата механика, теорията на относителноста, висша математика, висша философия, висша теология, той няма да има и идея за какво говорите, и какво ли го интересува? Той е вярващ. Той е спасен. Бог го обича. Край. Точка.
Сега виждате ли защо религиите на вярата са се разпространили като рак върху цялата Земя? Те не изискват знание. Напротив – те презират знанието! Никога не забравяйте лудото изявление на Мартин Лутър: „Разумът е курвата на Дявола“! Аврамовите религии са изцяло за здравия разум в ежедневните дейности на човек – подчиняване на правила, закони и заповеди установени от силите в името на „Бог“ – където тайните на живота са затворени в отделение наречено „Няма нужда да се тревожа, ако Аз вярвам в Бог ще бъда ОК“.  Следователно вече могат да се заемат с остатъка от живота си – гледане на джънк ТВ, ядене на джънк храна, напиване, надрусване, женене, вършене на оттегчителни работи, развяване на патриотичния флаг, пазаруване, ходене на църква на Сабат (Шабат), ходене на бейзболен мач, на футболен мач, бла бла бла бла бла: всичката тази бездушна безсмислица която минава за „славата“ и върха на човечеството. Повечето от нас са тъжни роботи които са постоянно на авто-пилот. Обиждаме величието на което наистина сме способни, това че може да достигнем по-високата си същност, по-високото си аз.
Време е да спрем да пазаруваме, да спрем да вярваме, да спрем да сме заробени от здравия разум. Време е човечеството да се обърне към знанието, към Гностицизма.
Обикновените хора обичат да мислят че здравия разум е точния инструмент за разбиране на света и че едва ли не всички философи, мислители, учени и математици са в грешка и че едва ли не перверзно търсят „по-дълбоки“ истини които противоречат на здравия разум.
„Всички истини са лесни за разбиране когато веднъж вече се открият, целта обаче е да се открият“.
Галилео
Галилео в този случай е малко опростенчески.  Няма изискване истините да са лесни за разбиране. Защо да не бъдат парадоксални и мистични? Представете си че всички истини бяха математични, тоест че не можете да се надявате да разберете света ако не сте способен математик. На секундата почти цялото човечество ще бъде изключено от надеждата да разбере истината за своето съществуване. Математиката е един от най-омразните предмети в училищата по цял свят, поругавана от болшинството от  учениците по цял свят.  Виждали ли сте някога изобщо математик „Звезда“, знаменитост ?  Виждали ли сте изобщо някога предаване за математика в прайм тайма на телевизиите? Изобщо виждали ли сте предаване за математика по телевизиите? Ако имаше такива програми бихте ли ги гледали или бихте превключили да гледате поредната сапунка, ситком, конкурс или някое реалити ТВ шоу и т.н.т.?
Robert Heinlein казва: „Демокрацията не може да работи. Математици, селяни и животни, това е всичко което има – така че демокрацията, теория основаваща се на приемането че математиците и селяните са равни не може никога да работи. Мъдроста не е зразна, максимума и е на онзи най-мъдрия в дадената група.“
Повечето хора биха се отвратили от идеята че са отрязани от истината защото нямат математически способности, поради което религиите на вярата са толкова по-популярни от математиката, науката и философията. Не трябва да си умен за да „вярваш“ . Всеки глупак може да вярва във всичко но трябва да си умен за да разбираш философия, наука и математика.
„Има такива които мислят добре, но те са многочислено превъзхождани от онези които не мислят добре.“
Галилео
Има хора които с гордост заявяват че презират математиката но само глупак би се задоволил да бъде кръгла нула в математиката. Може да нямате много афинитет към нея но не трябва да я презирате както повечето хора правят. Науката – най-успешното от всички човешки начинания от която произлизат  всички наши технологии е базирана точно върху математиката. Клоуните които подиграват математиката не биха били толкова щастливи ако някой им отнеме всичките електронни устройства. Без математиката, науката и технологиите няма да има никаква електроника, никакви модерни джаджи, никалкви LCD ТV, никакви iPod, никакви iPhone, никакви клетъчни телефони, DVD, плейстейшън, коли, самолети, мадицина, лекарства, електрически китари, електрически крушки, интернет, електричество и т.н.т.
Религиите на вярата въобще не се вълнуват от математика, наука и технологии. Те казват: „Ще бъдеш добре, стига само  да вярваш в Исус/Алах/Йехова. Майната и на математиката“.  За това култури които насърчават вярата са назадничави.
Ислямските нации са много надъхани към завръщане към пред индустриалната епоха на съществуване като онази в арабските пустини от времето на техния пророк Мохамед. Ще намерите ли Айнщайновите теории за квантовата механика в Корана?  Че кой има нужда от тези безбожни идеи? Това казва имама. За човек, те са научно неграмотни. Ако слушате глупака, тогава и вие ставате глупак.  Това е нерушимия закон на глупаците.
Исляма представлява желанието да си глупав. Ислям е система от вяра в която Бог иска да сме тъпи и да не правим нищо друго освен роботизирано да се подчиняваме на съдържанието на една единствена книга – Коран. Ислям е система от вяра която проповядва че заслужаваш да умреш ако безропотно и стриктно не се придържаш към Корана. Смисъла на живота казват мюсюлманите е в това да не правиш нищо друго освен да се подчиняваш като машина на Алах/Мохамед и Корана. Колко вдъхновяваща визия за живота. Какво празненство и признание на човешкия потенциал.  За Исляма свободната воля и свободното мислене са Сатанински. Те те отклоняват от Корана и следователно те насочват към адския огън. Това е твоята награда за това че мислиш самостоятелно –ада! Що за Бог би наказвал хората за вечни времена за това че мислят? Как може изобщо някой да се съмнява че Исляма е Сатанинска религия, каквито са и останалите религии които спират хората от самостоятелно мислене, от мислене въобще?!
Ако искате да станете гений, уверете се че страната ви се управлява от гении. Стария Световен Ред не иска хората да са умни. Нищо в същност не е по разрушително за техния план. Представете си че всички училища бяха еднакво добри: парите не биха могли да купят по-добро образование и това не би осигурило по-добър живот и възможности. Това ще е катастрофа за привилигерования елит. Цялата основа на тяхната власт е че  използват богатството си за да купят недостъпното за останалите и да го използват като преимущество. Те искат да сте тъпи, да сте „вярващи“, да оперитате според здравия разум.
Мюсюлманите ще са щастливи да живеят в пещери. Тяхната религия е родена в пещера, когато на Мохамед уж му бил продиктуван Корана от Архангел Михаил. Това е религия за пещери, за анти-технология, анти-еволюция и анти-знание. Това е религия на тъмни места и студени камъни.  От жените се очаква да се покриват от главите до петите защото явно всички Мюсюлмани са в постоянна сексуална възбуда и най-малката женска част може да ги подтикне към най-крайни престъпления. Каква мрачна и ужасяваща религия.  Това е религия на сянката, и пещерата е най-подходящата емблема за нея. Корана е Книгата на Тъмнината.
Един Християнски пастор заплаши че ще изгори няколко копия от нея защото е „от Дявола“. Каква беше реакцията? Дали Мюсюлманите игнорираха този човек? Не, те реагираха с яростни демонстрации изпълнени с рев и убийствена омраза. Умряха хора. Което доказа тезата на пастора. Исляма отговаря на критика единствено чрез масови протестиращи тълпи и изключително, смъртоносно насилие. Религия ли е това или психоза? Мюсюлманите не са в състояние да приемат свобода на словото. Те искат да избият всеки който не е съгласен с Корана. Ето защо това е най-смъртоносната религия от всички. Те крещят срещу възможноста Корана да бъде изгорен а в същото време същата тази книга пропагандира изгаряне в ада на всички хора които не почитат Алах. Кое е по-възмутително: изгаряне на една книга или изгаряне на всичкото не-мюсюлманско население на земята? Кой е истинския скандал и провокация? Кога Исляма ще бъде осъден за проповядването на смърт и вечно наказание на всички не-мюсюлмани? Защо да се толерират нетолериращите?  Защо с нетолерантните да се отнасяме с толерантност? Защо трябва да се помиряваме с Исляма? Защо всеки мюсюлмански защитник не бъде запитан един прост въпрос: Защитава ли, или не защитава това че всеки не-мюсюлманин трябва да страда в адския огън, както обявява Корана? Ако каже „да“, той самият се поставя извън границите на толерантноста и уважението. Ако каже „не“, той самият се поставя извън Исляма.
Ако Християните кажат че Евреите и Мюсюлманите (които категорично отхвърлят Исус Христос) могат да отидат в рая, тогава те признават че Христос е безсмислен по отношение на Спасението, което значи че няма никаква причина повече да бъдат Християни и да почитат Христос като техен Бог Спасител. Ако Мюсюлманите кажат че Евреите и Християните (които категорично отхвърлят Корана и Мохамед) могат да отидат в рая, тогава те признават че Корана и Мохамед са безсмислени по отношение на Спасението и тогава вече няма никаква причина да бъдат Мюсюлмани. Ако Евреите кажат че Християните и Мюсюлманите (които категорично отхвърлят догмите и ученията на Евреите) могат да отидат в рая, тогава те признават че Бог няма уникално споразумение (завет) с тях Евреите, и че всичките Еврейски закони и забрани са безсмислени по отношение на Спасението, което значи че няма нужда да са повече Евреи.  С други думи, неизбежната логика на тези религии, ако искат да имат смисъл, е че само те са прави и всеки който не е съгласен с тях е грешен и ще страда в адските пламъци за наказание. С други думи, тези религии имат вградена омраза и презрение към другите. Те гарантират че ще има, и има конфликт, защото и трите са взаимно изключващи се. Защо такива мразещи и презряни идеи трябва да се толерират в 21 век? Тези религии са истинско отвращение. Противно е когато папата се здрависва с равин или имам, когато в същото време вярва че те ще отидат в ада (и обратното разбира се,  те си мислят че той ще отиде в ада). Какви лицемери! Последното нещо което е от значение за тези хора е честноста.
Тези религии говорят само за мир докато техните истории показват само насилие. Ако казваш на всички които не са съгласни с теб че отиват в ада, как очакваш взаимно разбирателство и уважение? Коя част в това „ти отиваш в ада освен ако не си съгласен с мен“ е миролюбива и уважаваща?  Ако казваш на другите че ти си „избраният“, защо се учудваш че те мразят? Отговора е наистина много прост – спри да се наричаш така! Но тези хора никога няма да спрат. Те са пропити с омраза и презрение към другите. Тяхната риторика за мир е опровергана от техните действия, от екстремистките догми към които се придържат, от смърта и разрухата които са готови да нанасят  за да „запазят“  своите вярвания.
Истината е че ерата на Аврамовите религии свърши. Католицизма с постоянната си дискредитация от детските сексуални гаври, се превръща в незначителност пред нашите очи. Ислямът – крайно назадничава религия, се гневи срещу напредъка и съвременноста. Евреите отмират и стават все по-кръвосмесени и бавноразвиващи се заради анти-природният им закон който не позволява нов генетичен ресурс от не-евреи (презрените Гои). В края на този век, никоя от тези религии няма да съществува.
Похитителите от 9/11 се казва че са предоставили кръвта си като жертвоприношение към Алах. Що за Бог  би приел като „подарък“ самолет пълен с крещящи и ужасени мъже, жени и деца?
Евреите не са по-добра стока. Вземете под внимание разказа за великият Еврейски герой Joshua, водачът на Евреите в завоеванието на Ханаанската земя:
Joshua 11:11:  И поразиха всичките души които бяха там с острието на меча, унищожиха ги до крак и не остана никой да диша: и изгори Хазор с огън.
Joshua 6:21:  И разрушиха до основи всичко що имаше в града, жени, деца, млади и стари, и волове, и овце, и магарета с острието на меча.
Така че, е ли Joshua (Джошуа), (всъщност  Yehoshua, означавайки „ Яхве е спасение“ (Yahweh), и нарочен от гърците после като  Jesus“ ) миролюбива, внимателна и любезна душа, загрижена за другите, милостива и състрадателна? Или е геноциден, унищожителен маниак, напълно подкрепен от също толкова дивашкия си Бог – Яхве - Yahweh?
И никога не забравяйте че тази напоена с кръв, убийствена религия на Joshua е била същата религия на Исус- Jesus (Yehoshua) Christ-Христос.
Единствената причина Християните и Евреите да не живеят в пещери е че исторически, предхождайки Исляма, техните лидери са били яростни психопати които са видели нуждата от повече и по-смъртоносни оръжия за война. Имали са нужда от математици, учени и технолози които да им дадат повече убийствена мощ. След това, когато капитализма и индустриалната революция настъпват, тлъстите печелбари видяли че математиката, науката и технологията могат да им докарат дори по-големи печалби чрез машини, устройства, химикали и т.н.т.
Най-великото човешко постижение – науката, е била подхранвана от алчност и насилие.  Представете си ако друго гориво беше използвано: визията на Тhe Venus Project http://www.thevenusproject.com/ например. Какво ли не би постигнало човечеството тогава? Не бихме ли могли да построим мост до рая? В Норвежката митология, Bifröst бил такъв мост, под чудесната форма на дъгата. Къде са нашите мостове-дъги? Къде са нашите кули към звездите? Къде са нашите портали към Бог?
„Не можеш да научиш човек на нещо, можеш само да му помогнеш да го открие вътре в самия себе си“
Галилео
Има много истина в това. Мюсюлмани, Християни и Евреи не могат да бъдат научени на нищо докато се придържат към думите на своите пророци и свещени текстове. Техните умове не са възприемчиви. Те са заключени. Ученето е двупосочен процес: изисква някой със способностите да комуникира и някой със също толкова важните способности да слуша. Да подържаш отворен ум и съзнание е удивително трудно. Човечеството като цяло е пълно със затворени умове, тесногръди представи и опасни предразсъдъци.
И става по-лошо.
Кой ще ни изведе вън от земята на оковите към великия Exodus (билейски – изход) на новата ера?
*****
Илюминати винаги са отдавали на математиката най-високия възможен статус. Питагор я наричал божествена. Напълно просто казано: тя е основния език на вселената.  Математиката е езика според който домейните  r = 0 и r > 0  си комуникират, и които определят техните взаимодействия в миналото, настоящето и завинаги.  Това са нишките на космическата тъкан. Природата е живата математика. Музиката е звука на математиката. Разума е логиката на математиката.  Съзнанието е самоусещането на математиката. Човечеството е ходеща, говореща, чувстваща, вдъхновяваща математика. Бог е съвършенната кулминация на математиката.  Света е разумен, подреден и обясним само защото е математически. Без математиката, съществуването би било невъзможно, като всичко би било хаос и случайност, лишена от живот и всякаква възможност за нещо значимо някога да се случи, още по-малко, да се установи трайно. Математиката е първият език на Бог. Тя също е и първият език на човешките същества, но го носим с нас неосъзнато вместо осъзнато.
Напълно глупави спортисти които не могат да сметнат две и две, въпреки това инстинктивно решават най-трудни математически проблеми. Някой тъп голфър който може да запрати топката на стотици метри в силен вятър и тя да падне на сантиметри само от дупката, не го постига просто по някакъв случаен механизъм. Неговия мозък несъзнателно е изчислил разстоянието до дупката, необходимия вид стик за този удар, атмосферните условия, скороста на вятъра, посоката на вятъра, силата която да се приложи върху топката, желаната траектория и т.н.т. Прави го интуитивно. Ако изкара лист хартия и се опита да направи сложна  математическа калкулация, няма да има и идея от къде изобщо да започне.  Въпреки това, без никакви усилия той прави изчислението несъзнателно.  Ако неможеше, нямаше никога да е успешен голфър. Когато играе голф, голфърът е математическа машина на чудесата, правейки изумителни изчисления само за едно мигане с клепачите.  Бейзбол играчите удряйки или улавяйки топката са същите. Футболисти, баскетболисти, хокеисти..... всички те са царе на инстинктивната математика, преценяйки скорост, ъгли, сили и траектории с превъзходна лекота. Вътре във всеки от нас, без значение колко ненавиждаме и се боим от математиката съзнателно, има по един математически гений. Ако можем да изкараме този математически гений от безсъзнанието в съзнанието, човечеството ще се устреми с гигантски стъпки присъщи на Бог.
В противен случай сме обречени на такъв свят където лудите управляват лудницата, хора като този: http://www.youtube.com/watch?v=SsCe2LIYkNo&feature=player_embedded